Træning og uddannelse i dressur i Tølløse

Læs mere om programmer for undervisning og træning. Undervisningen foregår altid med udgangspunkt i hest og rytter og kan variere. Læs mere på siden.

Vejledning samt træning og undervisning i dressur

Undervisning foregår ud fra træningsskalaen og klassiske dressur principper. Undervisningen omfatter træning og uddannelse af hest/pony og rytter med fokus på rytterens personlige ridefærdigheder, hestefaglige viden og kunnen.

Alle disse faktorer er af stor betydning for hestens/ponyens tilsvarende uddannelse, trivsel og velfærd. Vores erfaring er din sikkerhed for gode råd og udvikling i undervisningen. 

Kür-træning hos Stald Bøchman

At ride kür er en kunst, hvor programsammensætning, koreografi, sværhedsgrad og den tilknyttede musik, giver alle en oplevelse og en “storytelling”. Det er en spændende disciplin, som netop er velegnet til at fremhæve hestens/ponyens stærke sider.

Hos Stald Bøchman underviser vi i programsammensætning af kür-programmer med fokus på koreografi, sværhedsgrad samt forslag til valg af musik og efterfølgende træning af kür-program. 

Rådgivning ved køb og salg

Står du og skal købe eller sælge en hest eller pony? Der er mange ting at holde styr på. Lad os rådgive dig i valget af hest eller pony. Vi har mange års erfaring inden for feltet.

Ved et eventuelt køb/salg af en hest/pony, er der rig mulighed for professionel rådgivning hos os og eventuel besigtigelse af hest, gennemgang af video samt henvisning til referencer. 

Kurser

Vi tilbyder afholdelse af 1 eller 2 dags kurser, efter aftale.

Åben votering:

Afholdelse af kursus med programridning med åben votering. Max. 10-12 ryttere. Se under programridning.

Spørgsmål?

Sidder du tilbage med nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi hører meget gerne fra dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning og eventuel handleplan for dig.

Vi ser meget frem til at høre fra dig.   Ønsker du at vide mere om priser på det forkellige, er du velkommen til at ringe til os. Benyt oplysningerne på kontaktsiden.

hvis du har Spørgsmål

Kontakt os & hør mere

Har du spørgsmål til Stald Bøchman, eller ønsker du at vide mere om stedet, er du velkommen til at henvende dig. Kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder.