Opstaldning hos Stald Bøchman

Stald Bøchman er din foretrukne stald til opstaldning af heste i Tølløse. Læs meget mere om staldens forhold og faciliteter her på siden.

Indbydende hestepension i Tølløse

Opstaldning hos Stald Bøchman

Hos Stald Bøchman tilbyder vi opstaldning af heste/ponyer i vores stald placeret i Tølløse. Vi er omgivet af flotte omgivelser, med gode forhold for både heste og ryttere, stalden er kendt for at være rolig under ordnede forhold med hestens velfærd i fokus.

Opstaldningsforhold i stalden

Vi har i alt 19 bokse med vinduer til både staldgang og ud til frisk luft. I midten af stalden har vi striglepladser, solarie og vandspiltov med koldt og varmt vand, samt foderrum og skabe til opbevaring af striglekasser, vi har desuden aflåst og opvarmet sadelrum. Alle heste kommer på fold hver dag, der fodres og gives wrap 3 gange dagligt. 

Info på vores bokse mv.

Er du interesseret i at høre mere om vores bokspriser, er du velkommen til at henvende dig til os, så vi kan drøfte dine muligheder.

Der er mulighed for pålægning af gamacher mv. i forbindelse med klargøring til udlukning af hest mod ekstra betaling.

Dertil er det også en mulighed at anvende skridtmaskine og solarium mod ekstra betaling.  

hvis du har Spørgsmål

Kontakt os & hør mere

Har du spørgsmål til Stald Bøchman, eller ønsker du at vide mere om stedet, er du velkommen til at henvende dig. Kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder.