Programridning og programtræning

Her på siden kan du læse meget mere om programridning hos Stald Bøchman i Tølløse. Ønsker du at vide mere om nedenstående, kan du altid kontakte os. 

Programtræning og dressurbedømmelse

Programridning og programtræning hos Stald Bøchman i Tølløse

Der undervises i dressurbedømmelse, programtræning og programridning  samt den generelle forståelse af programridning. Der er fokus på øvelsernes udførelse og rytterens måde at præsentere sin hest på under en eventuel opvisning.

Der gives tips og råd til, hvordan øvelserne skal- og ønskes udført fra et dommersynspunkt. Undervisningstiden er 30 minutter.

Man er meget velkommen til at komme udefra for deltagelse i programridning/ -træning. 

Alle heste er velkome til programridning i Tølløse

Hos os kan vi undervise og træne alle typer heste. Niels-Erik er træner og international dommer, han har derfor god erfaring med alle typer heste lige fra ungheste til Grand Prix heste. 

Programtræning og varighed

Det er meget individuelt med tid og varighed, når der kommer til denne type træning. Typisk er det omkring 30 minutter. Man rider programmet, og gennemgår det efterfølgende, hvad er godt, hvad kan forbedres? Det, man har svært ved, kan man gennemgå efterfølgende og ride igen.   

hvis du har Spørgsmål

Kontakt os & hør mere

Har du spørgsmål til Stald Bøchman, eller ønsker du at vide mere om stedet, er du velkommen til at henvende dig. Kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder.